Da bør du bli med på Oslo Unge Høyres skoleaksjonsteam!
Etter sommeren er det bare ett år igjen til stortingsvalget! Det betyr at vi bare har ett år på å overbevise velgere og skoleelever om at Høyre er det beste partiet. Fra midten av august til midten av september skal vi ha skolestartkampanje i Oslo. Vi skal reise rundt til de videregående skolene, snakke med elevene, dele ut flyers og fortelle om Høyres politikk. Målet er at vi skal verve flest mulig nye medlemmer, sånn at vi blir enda større og sterkere. Bare da kan vi vinne valget i 2017!

IMG_6434

Men for å klare dette, trenger vi mange motiverte superververe på vårt skoleaksjonsteam!

Skoleaksjonsteamet vil få den ypperste skolering og opplæring i Høyres politikk og hvordan man verver medlemmer, så man trenger ikke å være en superverver eller et politisk geni før man søker. Det viktigste er at man er gira på å gjøre en innsats i skolestartkampanjen! I kampanjeperioden skal skoleaksjonsteamet reise rundt på Oslos videregående skoler og verve flest mulig medlemmer – kanskje blir det nye rekorder?

Som medlem av skoleaksjonsteamet får du:
– Politisk fravær
– Attest fra Oslo Unge Høyre som viser at du har vært med på skoleaksjonsteamet
– Hyggelige sosiale sammenkomster med de andre i skoleaksjonsteamet
– Mulighet til å vinne kule premier (hvis du verver flest eller deltar mest)

For å bli med på skoleaksjonsteamet, må du sende oss fullt navn og noen få setninger om hvorfor du har lyst til å bli med! E-posten sendes til oslo(at)ungehoyre.no innen søndag 19. juni. Skoleaksjonsteamet blir offentliggjort innen 1. juli.

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt!